TE hogyan segíthetsz most a JAK-nak?

Összeállítottunk a tagjainknak, támogató barátainknak egy listát a segítségnyújtáshoz, továbbá összeszedtünk egy olyan tárgyi hiánylistát, melyek pótlása nélkülözhetetlen lenne a továbbiakban a megfelelő irodai munkákhoz. Utóbbin egészen meglepő dolgokkal is találkozhatsz (pl. mappa, papír stb.), ezek beszerzésének segítése azonban jelentős mértékben csökkentené a kiadásokat. A legkisebb segítség és ötlet is nagy hasznot tud nyújtani a JAK-nak! 

1. Kérjük, ha JAK-tag vagy és még nem tetted, fizesd be a tagdíjadat!

Ezt megteheted itt személyesen az irodában készpénzben vagy átutalással a JAK bankszámlaszámára (11706016-20464170, közleményben tagdíj 2016 + neved és címed feltüntetése kötelező)

2. Segíts pénzbeli adományokat és támogatásokat gyűjteni a JAK részére!

Ha te magad megteheted a támogatásod összegét utald el a JAK bankszámlaszámára (11706016-20464170, közleményben: adomány közhasznú működés támogatására)

Ha van olyan ismerősöd, aki magányszemélyként megteheti, kérd meg, hogy segítse a szervezetet és utaljon támogatást a szervezetnek a JAK bankszámlaszámára (11706016-20464170, közleményben: adomány közhasznú működés támogatására)

Ha van olyan ismerősöd, aki cégtulajdonos, és megteheti, kérd meg, hogy támogassa a JAK-ot. A JAK közhasznú szervezet, a céges támogatás költségként leírható és még adókedvezmény is jár a cégnek az adott összegre. Tájékoztasd erről és kérd meg, hogy vegye fel a kapcsolatot Kassai Zsigmond titkárral. (Támogatási szerződés kötése, adomány beérkezését követően hivatalos adományigazolás kiállítása céljából)

3. Segíts tárgyi adományokat gyűjteni a JAK részére!

 szükségletekről részletesebben az iroda tud tájékoztatást adni, így előzetesen vele kell egyeztetni. Az adomány érkezhet magánszemélytől vagy cégtől, utóbbi esetben szintén adókedvezmény járhat utána.

A teljesség igénye nélkül, amire szükség lenne: erős nagy polc az irodába, irodaszerek és irodai fogyóeszközök, 3 db számítógép (max 2 asztali, de inkább 3 laptop) külső adattárolók, stb. További eszközöket l. a lenti felsorolásban.

4. Segíts új forrásokat találni a szervezetnek!

Figyeld a pályázati kiírásokat, és ha olyat találsz, ami a szervezet számára érdekes lenne, küldj róla értesítést mailben az irodának! Ha időd engedi és tapasztalatod is van, segíts új pályázatok írása során a csapatnak.

5. Ha idővel és nagyobb munkák esetén erővel tudsz segíteni, jelezd ezt!

Polcot kéne építenünk, kiadványokat rendszerezni és leltárazni az irodában, átstrukturálni a jelenlegi tárolási rendet, de erre a mindennapi munka mellett már nincsen ereje és ideje az irodai csapatnak. Ha jelentkezel, egy listára veszünk, és szükség esetén mailben vagy telefonon szólunk, amikor jól jönne plusz szorgos kéz.

6. Aktívan kövesd a JAK-ot a közösségi médiában!

Oszd meg az eseményeket, felhívásokat, különösen, ha azok támogatás kérésére, kiadvány vásárlási lehetőségre, 1% felajánlásra vonatkoznak, hogy minél több ember ismerje meg a tevékenységünket és legyen ezáltal potenciális támogatónk.

7.  Gyűjts további ötleteket, hogyan lehetne…

Személyesen vagy e-mailben küldj, ha eszedbe jut bármi.

Lista, hogy a JAK-nak milyen tárgyi adományokra van rendszeresen vagy alkalmilag szüksége.

Informatikai eszközpark:

nyomtatópatron

monitor

asztali számítógép

laptop

külső winchester

 

Irodaszerek:

nyomtatópapír

gyűrűs mappa

post-it

öntapadós könyvjelző (~kicsi post-it)

genoterm

golyóstoll

gemkapocs

tűzőgép

fémkapocs (tűzőgépbe)

boríték

papír mappa

kasírnak való papír (olyan nyomtatópapír, amelynek egyik oldala már felhasznált és nem tartalmaz érzékeny/személyes információt, másik oldala azonban üres/tiszta)

Egyéb:

könyvespolc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.