Canon digitális könyvnyomtatási pályázata

A Canon Hungária Kft. idén már 7. alkalommal hirdeti meg Digitális könyvnyomtatási pályázatát, melyhez ebben az évben a Magyar Írószövetség is csatlakozik. A pályázat támogatásával a célunk, hogy a magyar könyvpiacra jellemző egyre kisebb példányszámú szépirodalmi művek írói nagyobb lehetőséget kapjanak műveik megjelentetésére.

A pályázat nyílt, bárki részt vehet rajta, aki kéziratának szerkesztett változatát valamely Magyarországon működő kiadón keresztül 2015. május 15-ig eljuttatja a konyvpalyazat@canon.hu e-mail címre. A beérkezett szépirodalmi művek közül szakmai zsűri választ ki összesen 12 alkotást, melyeket a Canon Hungária Kft., mint a pályázat kiírója díjmentesen kinyomtat 250-250 példányban, a pályázót csak a 40,000 forintos kötészeti díj terheli. A bírálati szempontok között egyaránt szerepelnek tartalmi és esztétikai kritériumok, vagyis a célunk 12 értékes mű megjelentetése kiemelkedő minőségben.

A 12 nyertes már elkészített könyve indul a pályázat keretein belül megtartott „Legszebb Könyv” versenyen is. A pályázat eredményhirdetésére a könyvhéten kerül sor, a „Legszebb Könyv” díjat szeptemberben ünnepélyes keretek között adjuk át a nyertesnek, amikor az összes kész kinyomtatott nyertes pályázati mű átadásra kerül.

A pályázat további együttműködő partnerei az Europapier Budapest Kft. és a Stanctechnik Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.